Boeken Uitgeverij In de Knipscheer Publishers - Literatuur
Uitgeverij In de Knipscheer Publishers
Kantoor: Lange Herenvest 136-138 , 2011 BX Haarlem
Postadres: Postbus 6107 , 2001 HC Haarlem
Tel: 023 525 1177 , Fax: 023 527 3841
indeknipscheer@planet.nl


SITE OVERZICHT     NIEUWS     AUTEURS      FONDS     WIE ZIJN WIJ

 
NIEUWS
No new posts Nieuwe site in aanbouw
Uitgeverij In de Knipscheer bouwt aan een nieuwe site. Voorlopig onder de naam Indeknipscheer.com. Klik hier voor het laatste nieuws en de nieuwste boeken.
No new posts de boeken van 2011
klik hier voor het overzicht
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. de boeken van 2010
klik hier voor het overzicht
No new posts de boeken van 2009
klik hier voor het overzicht
No new posts Nieuwste recensies

No new posts Optredens en Boekpresentaties
17 april 2011presenteert Uitgeverij In de Knipscheer: De tranen van de zeegans van Inge Nicole in het MCH Haarlem. Uitnodiging 17 april 2010
No new posts Prijzen en nominaties

No new posts Radio en televisie

No new posts Doe Maar Lijf aan lijf [Een terugblik. Boek en 2cd]
Topfotografen Bert Nienhuis en Kees Tabak legden in 1983 de meest succesvolle toernee van Doe Maar vast. Toch zou dit hoogtepunt de groep uiteindelijk doen besluiten te stoppen. Joost Belinfante levert anno 2008 met acht verhalen een prachtig commentaar op dat onvergetelijke jaar. lees verder
No new posts Veertig jaar CCC Inc!
Veertig jaar CCC Inc! Op zondag 21 oktober vindt in De Melkweg Amsterdam met een concert de publiekspresentatie plaats van Het Verzameld Werk 1967 - 2007 van CCC Inc.: 11 cd's en 1 dvd. Deze cd-box bevat een paperbackeditie van het fotoboek Een band. Dit werd vrijdag 21 september op een persconferentie bekendgemaakt in het Omroepmuseum. Gebonden editie met exclusieve cd in de boekhandel zie
No new posts De verovering van Bali op 20 september 1906: collectieve zelfmoord of slachting?
Op 20 september 2006 is het precies honderd jaar geleden dat Bali door Nederland militair werd veroverd. De val van Bali wordt in de officiële geschiedschrijving gebagatelliseerd tot een collectieve zelfmoord van Baliërs, terwijl het in werkelijkheid een slachting betrof, waar ook foto's van blijken te bestaan die in dit boek voor het eerst worden gepubliceerd. Lees meer.
No new posts Nieuwe 'Prins Bernhard' van Wim Klinkenberg in voorbereiding
Tot aan zijn dood in 1995 werkte de befaamde onderzoeksjournalist Wim Klinkenberg aan een geheel herziene en uitgebreide versie van zijn even klassieke als controversiële ‘Prins Bernhard. Een politieke biografie’ en liet duizenden nog te verwerken handgeschreven notities en aanvullingen achter. Help deze heruitgave mogelijk maken. Lees meer.
No new posts Het boek en de dvd van theatervoorstelling Black Pinocchio
Van 9 t/m 18 april 2006 was in het Amsterdamse RAI Theater de bijzondere voorstelling Black Pinocchio te zien, naar Nederland gehaald door AMREF Flying Doctors. Het boek met DVD De avonturen van een straatjongen laat zien hoe Black Pinocchio tot stand kwam. De opbrengsten van de voorstellingen én van het boek+dvd komen ten goede aan het programma van AMREF.
No new posts Pierre Lauffer*Cancionero Papiamento
Vijfentwintig jaar na het overlijden van Pierre Lauffer op 14 juni 1981, brengt componist en muzikant Pierre Lauffer Jr. het album Cancionero Papiamento uit (2006) met meestal op Antilliaanse ritmes getoonzette gedichten van zijn vader, een prachtig eerbetoon van de musicus aan de dichter. Vanaf medio juni is Pierre Lauffer Jr. twee weken op Curaçao voor optredens en in augustus nogmaals voor een literaire herdenkingsweek van zijn vader. Lees meer.
FONDS
WIE ZIJN WIJ
AUTEURS

.
Web makeover by LinuxWindows